Menu

VIRTUAL REALITY


– tro på det du ser

VR – det ultimata säljstödsverktyget

 

Virtual Reality / Real Time VR / VR-film / VR-försäljningsapp / VR-spel

Framtiden är här. Med VR skapar du en värld precis så som du vill ha den. Skyskrapor på en tom byggplats, ett vackert kök på en mässa eller dina produkter som presenteras på ett fängslande sätt i en mysig miljö i din butik. VR lyfter presentationen till oanade höjder. Dina kunder kan gå en rundvandring i din fängslande drömvärld där det är du som bestämmer hur universum ser ut.

Vi skapar VR-film, VR-erfarenheter, VR i realtid, VR-spel och 4D-VR. Vi garanterar att dina kunder kommer att fängslas och engageras som aldrig förr.

 

Kontakta oss

Skriv ett meddelande, så återkommer vi snarast möjligt

Tack, vi återkommer inom kort

Utöka produkterfarenheten

Genom att placera din produkt i ett virtuellt universum där kunden kan mixa och matcha, kan du ligga steget före dina konkurrenter.

Med ett par 3D-glasögon och lite effekter kan du dessutom förlänga showroom-upplevelsen genom att presentera en interaktiv katalog av hela din designkollektion, praktiskt taget utan något fysiskt utrymme.

Montera isär en Danfoss-produkt

Att montera isär en Danfoss-produkt är en imponerande och lärorik upplevelse. För vissa kan det till och med väcka vördnad. En produkt som utvecklats genom innovativa idéer och hårt arbete behöver en detaljerad presentation för att alla detaljer ska komma till sin rätt.

HTC vive, som är VR-glasögon i kombination med handhållna reglage, ger användaren möjlighet att montera isär, snurra, och montera ihop Danfoss-produkten. Effekten saknar motstycke.

Att sälja ett hem med hjälp av VR

 

Vad är bättre än VR när man ska sälja en fastighet som ännu inte är mer än ett hål i marken? När A. Enggaard sålde lägenhetsbyggnaden Siloen i Ålborg, Danmark visade de upp fyra olika lägenhetstyper med hjälp av VR, och det är precis som att ta en rundvandring i en lägenhet i färdigt skick. En imponerande upplevelse och ett oslagbart försäljningsargument.

Upplevelsen är mycket häftigare med VR-glasögonen på, men du kan ändå få ett smakprov på VR-upplevelsen här:

 

VR för Boen

"Cadesign utmanar oss inom områden som ligger utanför vår komfortzon". Detta är vad Finn Roger Opedal, marknadsföringschef på BOEN, säger om deras VR-lösning. Åttio bilder av tio golv i fyra olika stilar som presenteras i en fotorealistisk VR-upplevelse... JA, varför inte?

BOEN lanserar nya produkter på ett ytterst övertygande sätt: 360-graders högkvalitativa datorgenererade bilder där köparna kan gå på upptäcktsfärd i olika rum och klicka sig fram mellan olika alternativ tills de hittar ett golv som passar utmärkt för just dem.

"Övergången från traditionellt fotografi till digitalt/VR har varit en insiktsfull process för oss på BOEN. Precis som alla andra företag digitaliseras vi och vår verksamhet i allt större utsträckning, och en förståelse för kundresan och kundbeteendet är därför av största vikt. Att hitta rätt partner spelar således en avgörande roll. Cadesign form är införstådda i våra processer och krav, och de är inte rädda att utmana oss inom områden som ligger utanför vår komfortzon".

Finn Roger,
marknadsföringschef på BOEN.

VR-försäljningsappen från Cadesign form

Vi vill kunna erbjuda dig det absolut bästa – helst innan någon annan gör det, så att du som kund alltid kan ligga steget före dina konkurrenter. Istället för att vänta på att den nya tekniken ska hjälpa oss tar vi saken i egna händer. Vi har utvecklat en ny unik produkt. En VR-försäljningsapp som ger dig möjlighet att styra VR-uppleveslen och få ut det mesta av ditt VR-material.

Du får en fristående app där flexibilitet och användarvänlighet står högt upp på prioriteringslistan. Appen kan användas på både surfplattor och smartphones och ger dig fjärråtkomst så att du kan styra kundens resa direkt från appen – utan tråkiga huvudmenyer eller krångliga knappar på headsetet när du vill ändra miljö.

Det är du som styr innehållet – du bestämmer vad dina kunder ska se – och i vilken ordning. Du kan till och med skapa en social VR-upplevelse, där flera kunder är anslutna samtidigt och delar en fantastisk upplevelse som kretsar kring din produkt.

Som bonus får du även en unik insikt i vad dina kunder tycker bäst om hos din produkt. Det innebär att du kontinuerligt kan förbättra din försäljningsprocess. Den specialanpassade frontend-designen med ditt företags logotyp och färger ger dessutom kunden en starkare varumärkesupplevelse.

Vi tycker att kommunikation ska upplevas, inte läsas. Därför bör du själv få uppleva hur vår nya app kan hjälpa dig att sälja din produkt på ett enklare sätt än någonsin. Kontakta oss för att få en presentation!

Levent Pfitzner

Kontakta Levent Pfitzner för mer information