Menu

Skapa häpnadsväckande
showrooms eller butikslösningar

Steget före konkurrenterna

 

Instore Solutions / Showroom Solutions / Trade Fair Solutions  / Online Integration 

Kunder ser dig ofta som ännu en mässmonter eller butik i sin jakt på fördelaktiga erbjudanden. Skulle det inte vara underbart om kunderna faktiskt kom ihåg dig efter besöket?

Stick ut i mängden med en butiks- eller showroomslösning som imponerar, involverar och ökar din försäljning.

Kontakta oss

Skriv ett meddelande, så återkommer vi snarast möjligt

Tack, vi återkommer inom kort

Uppfyll kundernas drömmar och skapa nya

Ju svårare kunderna har att föreställa sig dina produkter, desto större krav ställs på produktpresentationenen.

En vacker oas inne i butiken gör det möjligt för kunderna att leka med produkten tills de hittar den perfekta kombinationen. Om du erbjuder en produkt i många varianter och kombinationer är det en god idé att använda en butikslösning.

På så sätt uppfyller du kundernas alla önskningar och ligger steget före dina konkurrenter.

 

"Det finns ingen tvekan om att butikslösningen genererar försäljning!"

Så beskriver Ove Povlsen, butikschef på Invita i Ålborg, Danmark, deras butikslösning.

Invita är en ledande kökstillverkare som har skapat en butikslösning som verkligen förvandlar intresse till köp. Dessutom försvinner alla tvivel och betänkligheter som kunderna kan tänkas ha.

Kunderna får en unik möjlighet att se alla produktvarianter med egna ögon innan de fattar sitt beslut. Vilka skåp är snyggast till köksbänken? Ska man välja ett klassisk eller ett modernt kök? Låt kunderna prova sig fram! Och låt dem göra det på ett roligt, informativt och övertygande sätt!

"Vi når fram till alla målgrupper med våra noggrant utvalda stilar. Du kan se ditt framtida kök i ett rum som liknar ditt eget kök, lägga till en köksö eller ny färg, ändra stilen från modern till klassisk och ändra tillbaka igen.

Det finns ingen tvekan om att denna butikslösning genererar försäljning. Kunderna kommer ihåg oss eftersom vi sticker ut. Vi sluter även köpavtalet snabbare eftersom kunderna inte behöver föreställa sig hur de olika kombinationerna kommer att se ut. De kan prova sig fram, känna på materialen och se alla kombinationer."

Ove Povlsen, butikschef hos Invita, Ålborg