Menu

Social Media Film

Filmer för sociala medier

Vore det inte perfekt om du kunde ta med din målgrupp på en kort resa genom ditt universum vid en tidpunkt då alla är avspända och redo att ta in information?


Vi kan hjälpa dig att förverkliga dina drömmar på sociala medier med kortfilmer som tar med konsumenterna på en guidad tur runt i din miljö och presenterar dem för din produkt på ett visuellt fängslande sätt.

Kontakta oss

Skriv ett meddelande, så återkommer vi snarast möjligt

Tack, vi återkommer inom kort

Drömlikt innehåll

Med 25 års erfarenhet vet vi vad som händer i den digitala världen. Vi älskar att bredda de möjligheter och tjänster vi erbjuder våra kunder med CGI för att säkerställa att det finns en lösning för alla typer av behov. Med fler kunder än någonsin som fokuserar på leverans av högkvalitativt innehåll på sociala medier, fick vi många förfrågningar om inspirerande videor för sociala medier där tittarna tas med på en rundtur i en datorgenererad miljö. Genom att ta med tittaren på en rundtur i någon av våra drömlika CGI-bilder blir det möjligt att helt låta hen uppleva stämningen i miljön bekvämt bakom sin egen skärm.


Vi är rutinerade när det gäller den här processen, så du behöver bara välja vilken bild du vill ha och sedan luta dig tillbaka tills det inspirerande SoMe-innehållet landar i din inkorg.

Det är det här vi pratar om:

Levent Pfitzner

Kontakta Levent Pfitzner för mer information