Menu

FILM – det mest effektiva sättet att berätta en historia

Full fart framåt med rörliga bilder

 

Produktfilm / Företagsfilm / Konceptfilm / Reklamfilmer / Monteringsfilm / SoMe-film / Processfilm

Folk älskar att titta på rörliga bilder. Och vi älskar att skapa dem. Om du vill fånga och upprätthålla kundernas uppmärksamhet samtidigt som du förmedlar ditt budskap, bör du använda film i din strategi. Du kan berätta din historia på bara några sekunder – ett effektivt marknadsföringsmedium på webbplatser, säljmöten, handelsmöten och sociala medier.


Animering har sina fördelar, eftersom du kan ändra verkligheten efter tycke och smak. Traditionell fotografering säkerställer å andra sidan sin autenticitet, det vill säga att saker och ting är ”verkliga”. Vi är experter inom båda dessa videoproduktionsområden – och tar oss an den utmanande uppgiften att kombinera dem. Verkligt, virtuellt eller både och – vi vet hur vi presenterar dig i filmformat.


En lysande reklamfilm, ett infotainment-klipp, en imponerande företagspresentation eller en genial monteringsfilm? Oavsett vad du behöver, är det viktigaste att ha film i åtanke i allt du gör. 

 

Se vår showreel

Kontakta oss

Skriv ett meddelande, så återkommer vi snarast möjligt

Tack, vi återkommer inom kort

Produktfilm – minska komplexiteten genom att berätta en historia


Produktfilm

På Danfoss vågar man ta risker och ger sig gärna in på nya och outforskade områden. Varje dag tar de innovativa steg för att skapa framtiden – och vi har turen att vara en del av deras process.

Tillsammans har vi gett oss ut på spännande äventyr för att lansera nyskapande idéer. Vi har låtit balettens eleganta bildspråk symbolisera expertisen i Danfoss integrerade rörelsestyrning (IMC) och skapat en interkontextuell referens till ”Transformers” för att förklara magin i deras orbitmotorer.

Dessa resor grundas på förtroende och tillit, och vi är stolta över att kunna leva upp till Danfoss förväntningar och behålla deras förtroende.

 

Mervärde med monteringsfilmer


Assembly Film

 
I mer än tio år har vi har hjälpt Geberit att visa sig från sin bästa sida. Vi är stolta över att ha bidragit till deras stilrena och sofistikerade look, men vi är ännu mer stolta över värdet vi tillför organisationen med hjälp av de många monteringsfilmer som vi har skapat under årens gång. Monteringsguider hjälper till att minska risken för felaktiga installationer och monteringsfel. Dessutom går monteringen snabbare, samtidigt som installationskostnaderna sänks och kundnöjdheten ökar.

Företagsfilm – presentera hela ditt företag på bara några minuter


Företagsfilm

Film är mer effektivt än ord på sociala medier, säljmöten, mässor, webbplatser ... ja, överallt. Ingen har tid att plöja igenom långa powerpointpresentationer eller textmassor om vem du är. Visa och berätta om ditt företags fantastiska egenskaper på bara några minuter via ett medium som håller intresset uppe och gör att folk kommer ihåg dig – en företagsfilm.

Vi är rätt stolta över vår egen företagsfilm, om vi får säga det själva. Varför? För att den gör det den ska, fast på ett helt nytt sätt – den tar oss framåt, bort från stereotyperna, och in i företagsfilmens framtid. Här nedanför kan du titta på den …

Reklamfilm – nå en bredare publik


Reklamfilmer

Vi har skapat en produktlanseringsfilm för Cibes nya hisskoncept EcoSilent. Det är en miljövänlig och tyst hiss med snygg design som passar perfekt i dagens moderna hem.

Genom att sammanfatta det värde som produkten ger köparen i en fängslande berättelse presenterar Cibes mer än bara en produkt – de visar drömmen som blir möjlig.

Levent Pfitzner

Kontakta Levent Pfitzner för mer information