Menu

3D-BILDER

– Ingenting är omöjligt

Perfekta detaljer

 

Produktbilder / Miljöbilder / Konceptbilder / ImageScripting / Bildmontage / SoMe-bilder

Vad önskar du dig? Vi kan skapa det. Vet du inte riktigt vad du vill ha? Ännu bättre. För det vet vi.
Sedan 1994 har vi kontinuerligt tänjt på gränserna för CGI, både i fråga om fotorealistisk kvalitet och målinriktad design.


CGI erbjuder ändlösa möjligheter, blixtsnabb leverans, resursbesparande framställning, kreativ frihet och möjligheten att ändra och återanvända valfri bild efter tycke och smak. Att välja datoranimering är inget svårt beslut – det är enklare, mer äventyrligt, snyggare och mer kostnadseffektivt.

Kontakta oss

Skriv ett meddelande, så återkommer vi snarast möjligt

Tack, vi återkommer inom kort

Så skapas en dröm

Svårt att hitta den rätta platsen för dina bilder? Inte nu längre. Du kan placera dina produkter i en lyxvåning i New York, en stuga i fjällen eller en terrass med utsikt över Sydneys operahus, utan att resa någonstans! Vi kan skapa helt fotorealistiska bilder av valfri plats, i valfria ljus- och väderförhållanden.

Vi eliminerar med andra ord alla de utmaningar en fotograf ställs inför, och skapar bilderna digitalt istället. Sluta bekymra dig över hur du ska koordinera det hela och huruvida väderförhållandena kommer att vara de rätta.

Att få till nya produktbilder är inte längre en stressig process. Vi eliminerar all ovisshet och alla oförutsägbara element, och du kan vara säker på att dina bilder blir precis så som du vill ha dem. 

Miljöbilder som säljer både produkter och drömmar

På Gloster Furniture designar man exklusiva möbler och tar hänsyn till varje liten detalj – med stilrena linjer, noggrant utvalda material och fokus på bekvämlighet. Eftersom vackra möbler och vackra bilder går hand i hand utnyttjar Gloster Furniture de gränslösa möjligheterna hos datoranimering. Nu säljer deras bilder både möbler och drömmar.


Leta inte efter den perfekta platsen – skapa den.

Kvantitet och kvalitet

 

Ekornes kunder vill, precis som alla kunder, ha tillgång till alla aspekter hos en ikonisk produkt: färger, material och stilkombinationer. För att hålla jämna steg med denna snabbväxande trend behöver Ekornes ha tillgång till ett oändligt antal bilder.

Som en lösning på detta visade vi upp vår ImageScripting-teknik för dem. Tekniken utnyttjas nu framgångsrikt även i andra delar av den visuella marknadsföringen. ImageScripting-tekniken ger oss den bas vi behöver för att skapa film, videoklipp för sociala medier, miljöbilder, webbplatsgrafik och mycket mer.

Få din produkt att sticka ut

När man skapar tegel som Egernsund Tegl behövs bilder där produkten inte flyter in i bakgrunden. Vi skapade ett stilrent rum där tegelstenarna fick utgöra det huvudsakliga designelementet.

Med Cadesign är man i goda händer – de är innovativa, fantasifulla, vänliga, lösningsorienterade och ett utmärkt bollplank. Med dem som partner kommer du definitivt att ligga i topp! Jag skulle inte klara mig utan dem!”

 

Mia Thøisen, Marketing Manager och Graphic Designer, Egernsund Tegl

Levent Pfitzner

Kontakta Levent Pfitzner för mer information