Menu

Integritetspolicy

Inledning


När du besöker vår webbplats samlas information om dig in. Denna information används för att anpassa och förbättra vårt innehåll och öka värdet på de annonser som visas på sidan. Om du inte vill att den här informationen samlas in om dig ska du ta bort dina cookies (se instruktionerna) och undvika att besöka webbplatsen igen. Nedan beskriver vi vilka typer av information som samlas in, i vilket syfte och vilka tredjepartsaktörer som får tillgång till informationen.


Cookies


På webbplatsen används ”cookies”, det vill säga små textfiler som sparas på din dator, mobil eller liknande enhet för att enheten ska kunna kännas igen, för att spara inställningar, för statistiska beräkningar och för riktad annonsering. Cookies kan inte innehålla skadlig kod, till exempel virus.
Du kan också välja om du vill radera eller blockera cookies.
Om du raderar eller blockerar cookies kan annonserna som visas bli mindre relevanta för dig och visas oftare. Dessutom finns det risk för att webbplatsen inte fungerar korrekt och att du inte kommer åt en del innehåll.
Webbplatsen innehåller cookies från tredje part.


Personuppgifter


Allmänt


Personuppgifter är alla typer av information som anknyter till dig på något sätt. När du använder vår webbplats samlar vi in och behandlar flera olika sådana uppgifter. Detta sker till exempel vid normal användning av webbplatsen, om du prenumererar på vårt nyhetsbrev, om du deltar i tävlingar eller enkäter eller använder andra tjänster via webbplatsen.
Vanligtvis samlar vi in och behandlar följande uppgifter: Ett unikt ID och teknisk information om din dator, surfplatta eller mobiltelefon, ditt IP-nummer, din geografiska plats och information om vilka sidor du klickar på (intressen). Följande uppgifter lagras, förutsatt att du uttryckligen samtycker till det och självmant anger dem: Namn, telefonnummer, e-postadress och adress. Detta sker normalt i samband med att du skapar ett konto eller genomför ett köp.


Säkerhet


Vi har vidtagit tekniska och organisatoriska åtgärder för att förhindra att dina uppgifter raderas, publiceras, förloras eller skadas, antingen av misstag eller olagligen; eller att uppgifterna delges någon annan person, missbrukas eller på annat sätt behandlas på ett olagligt sätt.


Syfte


Uppgifterna används för att identifiera dig som användare och för att visa annonser som är mer relevanta för dig, för att registrera dina köp och betalningar och för att tillhandahålla de tjänster som du har begärt, till exempel att skicka nyhetsbrev till dig. Dessutom använder vi uppgifterna för att optimera våra tjänster och vårt innehåll.


Lagringstid


Uppgifterna lagras under så lång tid som tillåts enligt lagen, och vi tar bort dem när vi inte behöver dem längre. Den exakta lagringstiden beror på vilka uppgifter det handlar om och syftet för lagringen. Därför är det inte möjligt att ange generella tidsuppgifter för när uppgifterna raderas.


Utlämnande av uppgifter


Uppgifter om din användning av webbplatsen, vilka annonser som visas för dig och vilka av dem som du eventuellt klickar på, din geografiska plats, ditt kön, din ålder osv utlämnas till tredje part i den utsträckning som dessa uppgifter är kända. Information om vilka tredjepartsaktörer det gäller finns i avsnittet ”Cookies” ovan. Uppgifterna används för att rikta annonseringen.
Dessutom anlitar vi ett antal tredjepartsaktörer för lagring och behandling av data. Dessa aktörer hanterar endast dina uppgifter på uppdrag av oss, och får inte använda dem för egna syften.
Dina personuppgifter, till exempel namn, e-postadress osv, distribueras bara till andra om du godkänner det. Vi anlitar endast samarbetspartners inom EU eller i andra länder där dina uppgifter kan lagras med tillräckligt gott skydd.


Insyn och klagomål


Du har rätt att få veta vilka personuppgifter om dig som vi behandlar. Du har också rätt att när som helst invända mot användningen av dina uppgifter. Du kan också dra tillbaka ditt samtycke till att personuppgifter om dig behandlas. Om de uppgifter om dig som behandlas är felaktiga har du rätt att få dem korrigerade eller raderade. Om du vill göra detta kontaktar du: info@cadesign.dk. Om du vill framföra klagomål på vår behandling av dina personuppgifter har du även möjlighet att kontakta Datainspektionen.


Utgivare


Ägare och utgivare för den här webbplatsen är:
Cadesign Form A / S
Rosensgade 26
8000 Århus
Telefon: +45 87 30 00 00
E-post: info@cadesign.dk