Menu

Värderingar,
fakta och siffror

Obevekliga sedan 1994

Att starta ett företag är svårt. Att fortsätta driva det är svårare. Varför? För att man måste klara av nedgångar på marknaden och ekonomiska svackor, investera sig ur kriser och hålla sig till sin tioårsplan? Ja, visst, det är viktiga faktorer för alla företag.

Men den verkliga utmaningen är att ständigt sträva efter innovation, att alltid se till att medarbetarna har en riktigt bra arbetsmiljö och att göra allt lite bättre för varje dag som går.

Redan vid starten 1994 började Cadesign form bygga upp en stark företagskultur och en central strategi. Cadesign form stakade ut vägen mot digital visualisering. Det var en helt ny, spännande värld och ofta var vi tvungna att bygga egna vägar framåt. Vi var pionjärer. Vi såg helt nya möjligheter för visuellt varumärkesbyggande och drömde om att bli allra bäst på att utnyttja dem.

I dag är vi stolta över vår tätposition i branschen. Vi är experter på alla typer av digital visualisering och vi har ett stort utbud av tjänster inom visuell kommunikation.

Kontakta oss

Skriv ett meddelande, så återkommer vi snarast möjligt

Tack, vi återkommer inom kort

Värderingar i praktiken

Företagsvärderingar kan kännas klichéartade. Men om man faktiskt omsätter dem i praktiken kan de verkligen göra skillnad. Varje gång vi står inför ett problem och tänker ”nej, det här går helt enkelt inte” – så påminner vi oss om att #ingenting är omöjligt om vi bara vågar tänka nytt.

Varje gång vi lockas att välja den enklaste lösningen påminner vi oss själva om att vi är för stolta över det vi gör för att leverera något annat än högsta möjliga #kvalitet.

Om bekvämlighteszonen känns lite för bekväm och mysig påminner vi oss själva om att #mod är det viktigaste för att vi ska fortsätta vara i framkant, och det som driver vår motivation.

Lyckligtvis har vi en härlig laganda, och med gemensamma krafter och många olika kompetenser och personligheter har vi all den #passion vi behöver för att ha roligt på jobbet.

#ingenting är omöjligt


#kvalitet


#mod


#passion

FAKTA OM CADESIGN FORM

75 hängivna medarbetare

Startades 1994

Finns i 4 länder

5 ägare

5 styrelseledamöter

Ingår i Cadesign Holding A/S

AAA-certifierat