Menu
Du är här:

En produkt – oändliga visuella möjligheter

Du ger oss din produkt och vi ger dig allt som ryms inom och bortom gränserna för en datorframställd verklighet. Genom att ge din produkt en digital dimension får du oändliga möjligheter att kommunicera allt från en ytterst komplicerad teknisk produkt till en enkel innovativ tanke på ett imponerande, underhållande och lättförståeligt sätt.

Bläddra nedåt och se hur...

Oavsett om produkten är  

När vi väl har omvandlat din produkt till digital format kan vi presentera den i alla möjliga former och miljöer. Vi vet exakt hur vi ska fånga intresset hos just din publik.

Ändra färg och material efter tycke och smak

Har du en produkt som tillverkas i tusentals färger, hundratals tyger och tiotals underredesmaterial? Inga problem! Du kan presentera din produkt i oräkneliga kombinationer.

Visa alla dolda detaljer och funktioner

Är din smarta uppfinning dold inuti produkten? Visa produkten i genomskärning och lyft fram de viktigaste funktionerna.

Montera isär och ihop ...

Det är viktig att förstå hur en produkt fungerar och hur den monteras ihop. Med CGI (datorgenererade bilder) kan du skapa en monteringsfilm för användare eller monteringspersonal, en stillbild för att visa kvaliteten i de enskilda komponenterna eller en interaktiv specialanpassad funktion.

CGI och verklighet i kombination

Fotografering? Spelfilm? Datorgenererade filmer eller bilder? Det handlar inte om att välja det ena eller det andra. Kombinera traditionell fotografering och datorgenererade bilder enkelt och sömlöst.

I vilken miljö som helst – verklig som virtuell

Vill du ha en klippa eller snödriva som bakgrundsmiljö för din presentation? Inga problem! Med datoranimering skapar vi en verklig eller virtuell miljö under dag- eller nattid, i solsken eller regn ... Bara fantasin sätter gränserna!

Datorgenererade bilder kan dessutom användas var som helst! 

Kontakta oss

Skriv ett meddelande, så återkommer vi snarast möjligt

Tack, vi återkommer inom kort