Menu
Du är här:

Produktpresentation med pondus

SuperfosRPC Superfos är en av de första i världen som kan leverera konservburkar i plast. Det är imponerande! Men även om man har en banbrytande produkt måste man ju kunna förmedla historien bakom den för en tänkbar ny kund, och det med pondus. Det kan vara en utmaning, i synnerhet för ett företag som RPC Superfos. Torben Noer, Product Design Manager vid RPC Superfos, förklarar varför:

– Vår produkt innebär vanligen ganska stora investeringar för kundens del, så det kan vara svårt att sälja in den.

Därför måste också säljarna hos Superfos få tillgång bästa möjliga resurser för att kunna göra sitt jobb, och det var här Cadesign form kom in i bilden. Cadesign form producerade en unik film, som inte bara presenterar den nya konservburken och alla dess fördelar, utan också visar att RPC Superfos är verkliga pionjärer inom sitt fält.

Filmen blev så populär att den nådde 1 000 visningar på YouTube på bara sex veckor. – Det är faktiskt enormt bra för en produktfilm, säger en nöjd Torben Noer som fortsätter:

– Alla tycker att det är en otroligt läcker film, man förstår bakgrunden till det hela väldigt bra, och försäljarna har fått ett kraftfullt säljverktyg att ta till.


Besök dem här: superfos.com

Kontakta oss

Skriv ett meddelande, så återkommer vi snarast möjligt

Tack, vi återkommer inom kort