Menu
Du är här:

Novenco
och den flygande maskoten

Novenco

3D-video / Produktfilm / Produktpresentation

Novenco är en pionjär när det gäller miljöhänsyn vid utformning och tillverkning av ventilationsutrustning och fläktar. Företagets resursvänliga produkter avspeglar dess engagemang för lång produktlivslängd och miljösäkra tillverkningsprocesser.


De effektiva och tillförlitliga ventilationsprodukterna och ventilationssystemen från NOVENCO Building & Industry används i industriella, kommersiella och offentliga byggnader och bostadshus världen över.


Besök dem här: www.novenco-building.com

Kontakta oss

Skriv ett meddelande, så återkommer vi snarast möjligt

Tack, vi återkommer inom kort

Minska komplexiteten med hjälp av storytelling

Novenco kom till oss med ett önskemål. De ville marknadsföra sina nya miljövänliga fläktar med rakt luftflöde, ZerAx®, på en mässa. Som tur är var de öppna för idéer om hur man kan använda storytelling för att göra budskapet mer lättillgängligt.


Vi lyssnade. Vi funderade. Och vi hittade den perfekta lilla berättaren:


En fluga.

Skapa en positiv association till varumärket

Varför just en fluga? Jo, vi behövde ett objekt som var känsligt mot luftströmmar för att kunna illustrera det geniala med den nya produkten.

Att använda ett levande objekt är alltid ett bra sätt att få folk att relatera till berättelsen och uppleva produktens USP:ar med sina sinnen.

Det är mer sannolikt att vi kommer ihåg det vi har upplevt om även våra känslor är inblandade. Och om det sedan handlar om positiva känslor startas en kedjereaktion där vi omedvetet kopplar samman den positiva känslan med varumärket, vilket gör oss mer benägna att köpa något från just det märket.

"Filmen har fått mycket uppmärksamhet eftersom den för fram vårt budskap på ett så elegant sätt. Den använder sig av storytelling på ett sätt som är unikt i branschen"


Katarzyna Toepler, marknadsföringschef på NOVENCO Building & Industry A/S

 

Se den spektakulära filmen

En fluga blir till


Se en kort film om hur vi arbetar med storytelling och vilka effekter storytelling har