Menu
Du är här:

Ett långvarigt samarbete

Nobia

 

Produktbilder / Miljöbilder / Reklamfilmer / VR / Specialanpassning / Butik & Showroom

Ibland kan utmaningar vara det som behövs för att vi ska utvecklas och bli smartare. Vårt samarbete med Nobia började med rejäla utmaningar i och med finanskrisen 2007. Genom att göra mer med mindre och sätta kreativiteten främst har vi åstadkommit ett långsiktigt samarbete som bygger på ömsesidig respekt och tillit. Vi skapar högkvalitativa kökspresentationer för Nobias många marknader över hela världen.

Kontakta oss

Skriv ett meddelande, så återkommer vi snarast möjligt

Tack, vi återkommer inom kort

De specialanpassar åt dig

 

Nobia känner sina kunder. Deras kunder vet vad de vill. Den optimala mötesplatsen mellan dem är ett specialanpassningsverktyg. Verktyget kallas också för den ultimata försäljningsomvandlaren, och alla parter har nytta av det. Nobias kunder har kul med produkterna, de lär känna varumärket och känner sig trygga och stolta över sin specialanpassade lösning, och blir därmed mer benägna att gå vidare med ett köp. Försäljarna hos Nobia kan lägga mindre tid per kund eftersom kunderna är väl förberedda, och dessutom får säljteamet kontinuerligt värdefull feedback om vilka produkter, färger, material och kombinationer som är mest populära.

Specialanpassning för ewe

 

Med ett specialanpassningsverktyg kan kunden designa ett kök som inte bara är snyggt i sig självt utan dessutom passar bra ihop med stilen i deras hem.

Vi skapade tre specialanpassningsverktyg för det österrikiska köksföretaget ewe och deras två övriga varumärken FM and INTUO. I verktygen presenteras köken i olika miljöer och användaren har möjlighet att variera utseendet på allt från köksskåp och bordsskivor till trägolv.

Vi hjälper HTH att hjälpa sina kunder

 

Cadesign form utvecklade ett unikt specialanpassningsverktyg för HTH:s webbplats, där kunderna kan designa sin egen garderob. Genom att kombinera olika material och färger med olika miljöer kan kunden skapa unika garderobslösningar som är skräddarsydda efter kundens specifika behov.

Livfulla stillbilder

Nobia tillverkar 135 000 köksskåp varje vecka, så det är inte lätt att se till att varje köksbild blir nytänkande, innovativ och unik. För det krävs gedigna kunskaper om trender och styling och en stor portion kreativitet. Det har vi, och dessutom kan vi skapa spännande rum i många olika typer av hemmiljöer med konstnärlig belysning och varierande material och texturer. På så sätt fixar vi helt rätt atmosfär och ger liv åt varje stillbild.

Digitala lösningar för Magnet


Cadesign form digitaliserade Magnets produkter och hjälpte företaget att visualisera de enorma möjligheter de kan erbjuda sina kunder. Samtidigt fick Magnet möjlighet att mixa och matcha färger, former och innehåll i bilderna. 

Levent Pfitzner

Kontakta Levent Pfitzner för mer information

Free webinar about visual configuration

 

Why do you need visual configuration and what effect does it have?

We'll answer those questions - and many more at our free webinar, which we have a recording of.

 

Want to see it?

 

Sign up here