Menu
Du är här:

If you can dream it, we can do it

Nassau

3D-bilder / Produktbilder

Nassau Door är experter på produktion av portar, tak och väggpaneler för biltvättar. Nassau har en komplex produkt som är svårt att beskriva med ord och dessutom svårt att visualisera på ett snyggt sätt. Därför har de gått över till 3D eftersom det varken innebär fysiska eller visuella begränsningar.

”När det gäller försäljningen ska det se ordentligt ut. Och en biltvätt blir snabbt tråkig (…) Just den typ av biltvätt vi skulle vilja använda finns ingenstans” berättar Frederik Lindgaard, Management Assistant, Corporate Communication.

Med produktritningarna i handen gick Nassau till Cadesign form som förvandlade dem till verklighetstrogna 3D-bilder. Nassau fick den biltvätt de drömde om och slapp ta på sig arbetskläder för att bygga en ny.

Kvalitet och fokus på detaljer är centrala för Nassau när det gäller deras produktpresentationer. Med en 3D-bild kan framsidan på biltvätten skuras av, och det är möjligt att få en detaljbild som kunden snabbt kan avkoda. ”Det ser så bra ut att folk tror att det är en riktig biltvätt”, avslutar Frederik.


Besök dem här: www.nassau.dk

Kontakta oss

Skriv ett meddelande, så återkommer vi snarast möjligt

Tack, vi återkommer inom kort