Menu
Du är här:

Specialanpassad produktpresentation för Moland

Moland

Customizing / 3D-bilder / kampanjwebb

Moland är i huvudsak golvtillverkare, och har ett enormt sortiment i lager. I och med sin ambitiösa tillväxt- och marknadsföringsstrategi ville Moland fokusera mer på inspiration till olika golvlösningar – och definitivt också på det enorma sortimentet. Men nu innebar den stora produktkatalogen och de oändliga kombinationsmöjligheterna att Moland stod inför ett rejält dilemma: hur presenterar man produkterna på ett inspirerande och engagerande sätt?

Simulatorn från Cadesign form satte ett suveränt säljverktyg i händerna på Moland, nämligen en produktkonfigurator för onlinebruk. Med hjälp av fotorealistiska 3D-bilder kan man visa ett komplicerat produktsortiment på ett lätt, överskådligt och läckert sätt. Med simulatorn har Moland fått en mikrowebbplats med ett kraftfullt budskap där inte bara produkterna presenteras optimalt, utan kunden kan dessutom själv kombinera dem fritt.

– Varenda människa springer ju runt med en surfplatta numera, och om vi vill skapa merförsäljning måste vi hänga med på simuleringståget, säger Lise Granfeld från Moland.

Och Moland har redan märkt fördelarna:

– Simulatorer är verkligt säljstödjande verktyg. Vårt säljteam använder sig väldigt mycket av dem! Medan kunderna är kvar i luren kan säljarna vägleda dem direkt inne i simulatorerna. Härifrån kan kunderna själv skapa pdf-filer med all produktinformation. Vi kan också se att människor söker upp simulatorerna på eget initiativ och ringer till oss med anledning av dem. Trots att vi faktiskt inte har marknadsfört dem har responsen varit riktigt bra, sammanfattar Lise Granfeld det nya verktygets genomslag.

Besök dem här: gulv.moland.biz

Kontakta oss

Skriv ett meddelande, så återkommer vi snarast möjligt

Tack, vi återkommer inom kort