Menu
Du är här:

Glasklar produktvisning för Micro Matic

Micro Matic 

 

3D-bilder / Produktbilder / Customising

Micro Matic erbjuder en mängd olika typer av dryckesutrustning för många olika typer av verksamheter. Beroende på vilken dryck och vilken typ av verksamhet det rör sig om kan produktköpen från Micro Matic variera i hög grad från kund till kund. Kunderna kan skapa sin egen, skräddarsydda produkt med olika kylare, typsnitt, handtag med mera som kan kombineras på olika sätt. De har dessutom möjlighet att ladda upp sin egen logo eller andra varumärkesrelaterade element som sedan trycks på komponenterna. Kort sagt: möjligheterna är oändliga. Du kan få produkten att se ut precis som du vill ha den!

Besök dem här: www.micro-matic.dk

Eftersom produkten går att anpassa i så hög grad är den svår att visa. Micro Matic vet att svaret är digital konfiguration, och det är här vi kommer in i bilden.


För att kunna skapa en optimal lösning för en komplex produkt måste man lägga mycket tid och kraft på att lära känna produkten och alla dess aspekter. Detta är otroligt viktigt för att konfiguratorn ska kunna göras så verklighetslik som möjligt, så att kunden vet vilka komponenter som kan kombineras, vilka som inte kan kombineras och så vidare.

”Cadesign arbetar på en mycket professionell nivå och vi är mycket nöjda med processen. Vi värdesätter verkligen den flexibilitet och de möjligheter vi kan vänta oss i framtiden genom att arbeta med äkta CGI”

 

Micro Matics marknadschef Peter Vejlgaard Jørgensen

 

Levent Pfitzner

Kontakta Levent Pfitzner för mer information