Menu
Du är här:

markilux i digitalt format

markilux

 

Bilder / Film 

markilux tillverkar vackra markiser som säljs i över 33 länder. För att deras produkter ska få den uppmärksamhet de förtjänar har de valt att presentera dem i 3D i sina kataloger.

Kontakta oss

Skriv ett meddelande, så återkommer vi snarast möjligt

Tack, vi återkommer inom kort

Sommarkänslor med markilux

 

När markilux-produkterna har digitaliserats är det enkelt att byta markis. Den blå varianten ser kanske bättre ut på en sommarstuga än på ett hus med pool? De här bilderna har en sak gemensamt: de är fullständigt realistiska och fläckfria, med markiser från markilux som passar perfekt ihop med respektive hus. Titta i deras kataloger här och här.

Fördelarna enligt markilux

Med individualitet och bästa tänkbara kvalitet gör markilux utomhuslivet skönare än någonsin. Tack vare de unika tillbehören kan alla funktioner hos markiser och andra produkter enkelt styras med fjärrkontroll eller styrenheten CONNEXOON® som hanteras via smartphone eller surfplatta.

markilux valde 3D-animering för att visa alla funktioner och användningsområden. Tack vare det kan företaget visa upp det bästa med produkterna i perfekta miljöer. Kunderna får snabbt veta allt om fördelarna med markilux-produkterna och hur de kan använda dem för att skapa ett eget, mysigt utomhusrum.

3D-video är ett överlägset verktyg i det här sammanhanget. Även om en fotograf hittar den perfekta utomhusmiljön är det svårt att styra över omgivningen och vädret. Med CGI behöver du inte ens vänta på skymningen – allt kan skapas digitalt.

CGI-materialet kan dessutom återanvändas och utökas, för att bara nämna två ytterligare fördelar. Om nya produkter eller funktioner tillkommer kan befintliga scenerier återanvändas och utökas. Du kan alltid vara säker på att de bilder du har kommer att räcka till – tack vare flexibel CGI kan du enkelt ändra och lägga till i bilderna om det behövs.

Se mer här nedanför:

Levent Pfitzner

Kontakta Levent Pfitzner för mer information