Menu
Du är här:

En briljant butik

Invita

 

Bilder / Butik & Showroom / Customising

Invita är Danmarks ledande leverantör av kök, och dessutom erbjuder företaget högkvalitativa lösningar för andra delar av hemmet.

Invita är ett av många företag som har valt att överge traditionella bilder för 3D-bilder. Det ger företaget tillgång till bilder med bästa möjliga kvalitet samtidigt som det är enkelt att göra regelbundna förändringar och återanvända delar av materialet.

Kontakta oss

Skriv ett meddelande, så återkommer vi snarast möjligt

Tack, vi återkommer inom kort

Bilder och specialanpassningsverktyg för inspirerande köksdesign

 

Cadesign form producerar regelbundet kampanjbilder och har utvecklat Invitas nya specialanpassningsverktyg, där kunderna kan göra planeringsarbetet hemifrån genom att klicka sig fram bland hundratals köksutföranden, ytskikt, köksbänkar och så vidare.

På så vis fungerar Invitas specialanpassningsverktyg som ett effektivt säljstöd som engagerar användaren till den grad att de omvandlas från potentiella kunder till kunder som faktiskt köper produkter.

Invitas kunder möter spännande upplevelser i butiken

Kunder som är på väg in i Invitas butik i Ålborg i Danmark ser förmodligen en lång rundvandring framför sig, där de kommer att få se massor av olika kök och försöka föreställa sig vilket som passar bäst i just deras hem. Men verkligheten är något helt annat. Invita har installerat en butik-i-butiken mitt i lokalen, där kunderna kan testa olika alternativ tills de hittar sitt perfekta kök.

En mängd olika prover gör att kunderna kan känna på materialen till sitt nya kök innan de bestämmer sig för vilken lösning de vill ha. Proverna läggs ut på bordet framför dem och sedan förändras köket på skärmen på bara ett par sekunder. Kunden behöver inte förlita sig på sin fantasi för att föreställa sig hur olika kombinationer kommer att se ut i deras hem. Resultatet? Nöjda och trygga kunder.

"Det finns ingen tvekan om att denna butikslösning genererar försäljning. Kunderna kommer ihåg oss eftersom vi sticker ut. Vi sluter även köpavtalet snabbare eftersom kunderna inte behöver föreställa sig hur de olika kombinationerna kommer att se ut. De kan prova sig fram, känna på materialen och se alla kombinationer."

 

Ove Povlsen, butikschef hos Invita, Ålborg