Menu
Du är här:

Som ett barn i en godisbutik…

Home Decor

3D-bilder / 3D-film / Produktfilm / Customizer

Home Decor är en av Europas ledande leverantörer av produkter för sovrummet och hemmet, och företaget utmärker sig genom sin förmåga att kombinera stil med flexibilitet. Home Decor är dessutom en av nydanarna vad gäller produktpresentationer eftersom företaget har gått över till 3D.

Att vara kund hos Home Decor är lite som att vara ett barn i en godisbutik! Företaget erbjuder nämligen dig som kund ett rikt sortiment av styling- och kombinationsmöjligheter. Men hur bär man sig åt för att visualisera detta för kunden?

Cadesign form har skapat ett unikt och flexibelt verktyg för Home Decor i form av en 3D-produktväljare. Och med detta verktyg är bildförnyelse inga problem! Home Decor kan skapa otaliga unika bilder genom att kombinera olika färger och komponenter kors och tvärs i bilden.

Cadesign form har även skapat en innovativ och rolig produktvideo som visualiserar hur leklusten väcks till liv när man handlar hos Home Decor och tar del av alla möjligheter till styling och kombinationer som skapar unika produkter.


Besök dem här: www.hdhc.com

Kontakta oss

Skriv ett meddelande, så återkommer vi snarast möjligt

Tack, vi återkommer inom kort