Menu
Du är här:

Skapa mervärde för Geberit

Geberit

 

3D-bilder / 3D-film

Den globala koncernen Geberit är marknadsledande inom sanitetsprodukter i Europa. Geberit är en integrerad koncern med mycket stark närvaro i de flesta europeiska länder och kan därmed erbjuda unika mervärden inom sanitetsteknik och badrumsporslin.

Kontakta oss

Skriv ett meddelande, så återkommer vi snarast möjligt

Tack, vi återkommer inom kort

Monteringsfilmer som tillgång

Vi har i över ett decennium haft ett mycket bra samarbete med Geberit, för att bidra till att presentera och stödja deras nya produkter gentemot uppskattade kunder med innovativa installations- och funktionsfilmer.


Våra monteringsfilmer har visat sig mycket populära och kompletterar Geberits egna installationsmanualer och tillför ytterligare insikter och tydlighet i vad som ibland är komplexa byggsituationer. Huvuduppgiften har bestått i att hjälpa Geberit att minimera monteringsfel och funktionsfel. Det gör vi med hjälp av noggranna och beskrivande monteringsfilmer.


Utöver det har vi även skapat snygga produktbilder som presenterar de högkvalitativa produkterna på ett lämpligt sätt och som tillsammans med stillbilder och videoklipp hämtade från filmproduktionerna används för annan marknadsföringsaktivitet, som webbplatser, appar, broschyrer och guider för e-utbildning.

Levent Pfitzner

Kontakta Levent Pfitzner för mer information