Menu
Du är här:

En helt ny look för Fomaco

Fomaco

 

Strategi / Visuell identitet för företag / Företagskommunikation / Webbplats / Broschyrer / Tekniska specifikationer / Film / Produktbilder

För mer än 10 år sedan började vi göra produktfilmer för Fomaco.

Med hjälp av CGI kan vi visa tidigare osynliga funktioner och demonstrera hur Fomacos mycket komplexa maskiner för livsmedelsberedning fungerar i praktiken.

Kontakta oss

Skriv ett meddelande, så återkommer vi snarast möjligt

Tack, vi återkommer inom kort

En visuell företagsidentitet

Fomaco har över 40 års samlade kunskaper om insaltnings- och marineringssystem, specialistkompetens och en ständig strävan framåt. De skapar banbrytande och noggrant testade insaltningsmaskiner för livsmedelsföretag över hela världen.

2014 var det dags för en visuell uppfräschning. Fomaco ville ge ett visuellt intryck som matchade den höga kvaliteten i deras produkter, så i samarbete med ledningen tog vi fram en helt ny visuell företagsidentitet. Vi tog hand om allt från broschyrer till arbetskläder, intern varumärkesprofilering, visitkort och en komplett företagswebbplats. Nu har de ett varumärke som matchar deras globala räckvidd och dessutom en skräddarsydd marknadsföringsstrategi för framtidens innovativa idéer.
Det är en komplex uppgift att nå tre vitt skilda målgrupper, men vi lyckades leverera enligt specifikationerna till såväl kött- som fjäderfä- och fiskbranschen.

Levent Pfitzner

Kontakta Levent Pfitzner för mer information

Free webinar about visual configuration

 

Why do you need visual configuration and what effect does it have?

We'll answer those questions - and many more at our free webinar, which we have a recording of.

 

Want to see it?

 

Sign up here