Menu
Du är här:

Rumsmiljöbilder är bra när du vill att fokus ska ligga på din produkt samtidigt som du vill visa hur din produkt ser ut i en viss miljö.


Ekornes är en möbeltillverkare som har gjort sin research och hittat receptet på den perfekta kombinationen av komfort och design. Oavsett om de vill betona komfort, design eller både och, har de bilder som sköter jobbet.

Kontakta oss

Skriv ett meddelande, så återkommer vi snarast möjligt

Tack, vi återkommer inom kort

I många fall kan produktbilder av riktigt hög kvalitet göra underverk när du försöker sälja en produkt. Men ibland vill du bara sälja en dröm och visa dina produkt i en mysig miljö som verkligen kompletterar den perfekt utan att stjäla fokus från det viktigaste: din produkt.

 

På Ekornes använder man den här typen av bilder (vi kallar dem rumsmiljöbilder) för att hjälpa återförsäljare som inte bara använder deras katalog för försäljning utan även som ett redskap till inspiration. I det här fallet kan rumsmiljöbilder bidra till att sälja drömmen som produkten gör möjlig, snarare än bara en produkt med en prislapp.

 

Med produktbilder, inredningsbilder och bilderna mitt emellan – rumsmiljöbilder, är Ekornes väl rustat för alla tänkbara situationer och kan därför ge sina återförsäljare stöd i form av den bild de behöver oavsett om syftet är att inspirera eller sälja.

 

En extra finess med dessa miljöer är att eftersom miljön redan har byggts och ljussättning och kamera ställts in, kan miljön uppdateras på några få timmar. Kolla in dessa till exempel:

Kan du se att det här är samma miljö som bara ser annorlunda ut för varje bild? Det här är en mycket smart metod att dra fördel av CGI eftersom det är ett flexibelt sätt att jobba med dina produktbilder.

Levent Pfitzner

Kontakta Levent Pfitzner för mer information