Menu
Du är här:

1,2 miljoner bilder är bara början

Ekornes

 

Produktbilder / Miljöbilder / Film / Material för sociala medier

Vår långvariga affärsrelation med Ekornes bygger i grunden på deras behov av tusen och åter tusen produktbilder för e-handel. Det har lett vidare till ett brett marknadsföringssamarbete med film och vackra miljöbilder med perfekta detaljer för att framhäva kvaliteten i deras produkter. Det kombinerade CGI-materialet är den självklara basen för en mängd publiceringar i sociala medier, som har hjälpt Ekornes att markera sin närvaro på sina plattformar med intressant och fängslande visuellt innehåll och reklamfilmer.

Kontakta oss

Skriv ett meddelande, så återkommer vi snarast möjligt

Tack, vi återkommer inom kort

Kvantitet och kvalitet

 

Ekornes kunder vill, precis som alla kunder, ha tillgång till alla aspekter hos en ikonisk produkt: färger, material och stilkombinationer. För att hålla jämna steg med denna snabbväxande trend behöver Ekornes ha tillgång till ett oändligt antal bilder. Som en lösning på detta visade vi upp vår ImageScripting-teknik för dem. Tekniken utnyttjas nu framgångsrikt även i andra delar av den visuella marknadsföringen. ImageScripting-tekniken ger oss den bas vi behöver för att skapa film, videoklipp för sociala medier, miljöbilder, webbplatsgrafik och mycket mer.

Revolutionerande ergonomiska möblerEkornes har som målsättning att bli ett ledande varumärke för möbler till heminredning såväl nationellt som internationellt. Och de har kommit en bra bit på vägen. När Stressless-fåtöljen uppfanns 1971 var det som en revolution inom ergonomiska möbler. Det var den första reclinerfåtöljen som designats efter kroppens behov av rörelse och stöd i sittande position. I dag definierar Ekornes nya standarder med sitt enorma produktutbud: matsalsmöbler, soffor, hemmabiomöbler, sidobord och självklart också de klassiska reclinerfåtöljerna.

Free webinar about visual configuration

 

Why do you need visual configuration and what effect does it have?

We'll answer those questions - and many more at our free webinar, which we have a recording of.

 

Want to see it?

 

Sign up here