Menu
Du är här:

Branding Bricks - Egernsund Tegl

Egernsund Tegl

 

Webbplats / Produktbilder / Miljöbilder / Specialanpassa

Det har gått några år sedan Egernsund Tegl skaffade sig en helt ny webbplats, och förändringens vindar blåser ständigt i den digitala världen. Varje dag formuleras nya möjligheter och förväntningar kring hur en webbplats ska se ut och fungera. Det vet man på Egernsund Tegl, och de är noga med att kontinuerligt uppdatera sin fasad mot omvärlden.

Nyligen uppdaterade de webbplatsen med en ny, mer responsiv design – redan innan besökarna hade uppmärksammat att det behövdes! Egernsund Tegl är och förblir banbrytande i sitt sätt att arbeta med webben. Deras webbplats ger besökarna en imponerande visuell upplevelse som alltid ligger steget före.

Besök webbplatsen ...

Kontakta oss

Skriv ett meddelande, så återkommer vi snarast möjligt

Tack, vi återkommer inom kort

Bygga med tegelstenar online

 

Tack vare en otrolig mängd olika sorts tegelsten med olika utseende och textur, som kan kombineras med många olika bindemedel och murbruk, blir designmöjligheterna oändliga. Hur visar man alla möjligheter, utan att trötta ut kunderna eller tappa bort dem i ett presentationskaos?


Organisera det och gör det lekfullt och intuitivt att bläddra genom hela ert produktsortiment. Egernsund Tegl har skapat ett verktyg för murdesign på sin webbplats som gör just detta. Det är ett anpassningsverktyg som vilar på en kraftfull visuell produktpresentation.


Med detta verktyg för produktpresentation kan Egernsund Tegls kunder klicka runt bland alla olika kombinationer tills de hittar exakt det utseende och den känsla de är ute efter.


De blir inte bara mer nöjda med Egernsund Tegl för att de får möjlighet att skräddarsy produkter efter sina behov, utan hanterar dessutom två tredjedelar av säljprocessen innan de tar kontakt med Egernsund Tegl, vilket gör säljprocessen mycket effektivare.

 

”Att jobba med Cadesign är verkligen inspirerande och givande – Cadesign har verkligen bidragit till att förändra och förbättra bilden av Egernsund Tegl.
Något av det bästa med Cadesign är att de har så många olika experter inom företaget. De har också gjort de snygga 3D-bilderna som vi använder i vår nya arkitektkatalog, som har fått mycket beröm.


Visualiseringar och ”3D-språk” ses allt mer som en del av verkligheten, för att det ser så verkligt ut och håller så hög kvalitet.
Med Cadesign är man i goda händer – de är innovativa, fantasifulla, vänliga, lösningsorienterade och fungerar utmärkt som bollplank. Med dem som partner kommer du definitivt att ligga i topp! Jag skulle inte klara mig utan dem!”

 

 

Mia Thøisen, marknadsföringschef, Egernsund Tegl

 

 

Varför kompromissa?

Varför ska du nöja dig med en hyfsad presentation av dina produkter när du skulle kunna få precis de bilder du alltid har drömt om? I Egernsund Tegls produktbilder har alla delar av omgivningen anpassats efter den aktuella produkten för att framhäva den så mycket som möjligt. De sofistikerade bilderna inspirerar kunderna och hjälper dem att se hur Egernsund Tegls produkter kan förgylla just deras hem.