Menu
Du är här:

 

 

 

Identitet och marknadsföringsmaterial åt Danmarks näst högsta bostadsbygge

DATEA

3D-Bilder / Utvecklingsprojekt / Print & outdoor / Marknadsföringspaket

Øresundstårnet är Danmarks näst högsta bostadshus. Det är ett samarbetsprojekt mellan DATEA och Danica Pension, där DATEA skulle hantera uthyrningen. Men inget kan sälja sig självt – och det gäller i högsta grad ett bygge som inte ens är färdigt. Som Lars Kirstein från DATEA påpekar var utmaningen uppenbar:

– Potentiella hyresgäster kan ju inte få se den bostad de är intresserade av. De kan inte se utsikten, och de kan inte känna på eller uppleva den bostad de funderar på att hyra eller köpa.
Med ett marknadsföringspaket från Cadesign försäkrade sig DATEA om bästa möjliga vinstförutsättningar så snart tornet stod färdigt. Cadesign form utgick från arkitektens ritningar, konverterade dem till verklighetstrogna 3D-bilder fyllda av liv och atmosfär och använde dem sedan för alla tänkbara plattformar: på webben, i broschyrer, för utomhusreklam och i annonser. Allt detta kombinerades med målinriktad kommunikation och en look lämpad både för byggnationsprojektet och potentiella hyresgäster/köpare.

Cadesign form skapade ett komplett marknadsföringspaket åt Datea och Danica Pension som kunde sälja in sitt storstilade utvecklingsprojekt innan det ens var byggt.

– Vi säljer drömmar om framtiden, och Cadesign form kan på ett övertygande och realistiskt sätt skapa en bild av denna framtid. Vi hade aldrig kunnat nå samma beläggningsprocent utan det material vi fick, och det har helt klart haft en perfekt marknadsföringseffekt och skapat just det intresse som behövdes, berättar Lars Kirstein från DATEA.

Besök dem här: www.datea.dk

Kontakta oss

Skriv ett meddelande, så återkommer vi snarast möjligt

Tack, vi återkommer inom kort