Menu
Du är här:

Elevating Cibes

Cibes

 

Bilder / Reklamfilmer / Specialanpassningsverktyg / Strategi

Cibes kontaktade oss för att de behövde ett specialanpassningsverktyg. Det är nu två år sedan, och vårt samarbete har utökats till allt fler typer av marknadsföringsmaterial.
Nyligen skapade vi en produktlanseringsfilm för det nya hisskonceptet EcoSilent. Det är en miljövänlig och tyst hiss med snygg design som passar perfekt i dagens moderna hem. Genom att sammanfatta det värde som produkten ger köparen i en fängslande berättelse presenterar Cibes mer än bara en produkt – de visar på drömmen som blir möjlig.

Kontakta oss

Skriv ett meddelande, så återkommer vi snarast möjligt

Tack, vi återkommer inom kort

Specialanpassning: bra för alla

 

Cibes utvecklar hissar och tillgänglighetslösningar för offentliga och privatägda byggnader. De har verkat i hissbranschen i över 70 år. De tillverkar snygga, kompletta hisslösningar som normalt inte kräver några större ingrepp i byggnaden. Det innebär att det går mycket snabbare och lättare att installera deras hissar än mer traditionella varianter.

De har ett stort utbud av lösningar. Kunden kan anpassa och kombinera olika modeller, detaljer, material och färger, och för att visualisera detta behövs förstås ett specialanpassningsverktyg.

Det är ett intuitivt designverktyg som ger kunden möjlighet att skapa en egen, unik lösning samtidigt som all produktinformation, alla produktnummer och monteringsdetaljer registreras i det bakomliggande systemet. Därmed blir det enklare att köpa, sälja och leverera felfria beställningar. Det gagnar alla parter.

Se en film om de fantastiska funktionerna i Cibes specialanpassningsverktyg nedan …

EcoSilent från Cibes

Hissar blir allt mer intressanta för en allt större målgrupp. Tidigare har det dock funnits en del hinder som avskräckt kunderna – bland annat utrymmeskrav och rädsla för buller. Men nu har något hänt ... EcoSilent är en tyst revolution – en tystgående, lättinstallerad hiss för privatbostäder.

Vi presenterade de viktigaste faktorerna i form av fängslande berättelser i en reklamfilm som träffade helt rätt för Cibes. Vi hittade rätt målgrupp, visade upp det bästa med produkten och presenterade Cibes som ett innovativt varumärke.

Se reklamfilmen här eller nedan

Levent Pfitzner

Kontakta Levent Pfitzner för mer information

Free webinar about visual configuration

 

Why do you need visual configuration and what effect does it have?

We'll answer those questions - and many more at our free webinar, which we have a recording of.

 

Want to see it?

 

Sign up here