Menu
Du är här:

Trägolv för alla stilar

Boen

 

Produktbilder / Miljöbilder / VR / Film / Specialanpassa

BOEN säljer fantastiska trägolv som passar fint ihop med en mängd olika stilar. Varje enskilt golv behöver förstås visas upp på bästa möjliga sätt – med VR. Cadesign form har utformat en VR-lösning för BOEN där kunderna kan välja mellan 80(!) olika bilder i glasögonen. Oavsett om de gillar klassisk elegans eller en råare New York-stil kan de se de olika trägolven under sina fötter med realistisk 360-gradersvisning, och välja det golv som passar just deras smak, stil och hem.

Kontakta oss

Skriv ett meddelande, så återkommer vi snarast möjligt

Tack, vi återkommer inom kort

"Övergången från traditionellt fotografi till digitalt/VR har varit en insiktsfull process för oss på BOEN. Precis som alla andra företag digitaliseras vi och vår verksamhet i allt större utsträckning, och en förståelse för kundresan och kundbeteendet är därför av största vikt. Att hitta rätt partner spelar således en avgörande roll. Cadesign form är införstådda i våra processer och krav, och de är inte rädda att utmana oss inom områden som ligger utanför vår komfortzon."

 

Finn Roger Opedal, marknadsföringschef på BOEN

För den som har en monter på Europas största mässa för byggindustrin gäller det verkligen att göra avtryck. Det norska företaget BOEN lyckades med detta på BAU-mässan 2017, tack vare en video med en fantastisk berättelse om varumärket BOEN där man också lanserade en ny maskot. Total succé!

BOEN Virtual Floor Finder

Ett vackert hem med en tydlig stil som passar perfekt för just mitt liv och mina behov – det är något som allt fler drömmer om i dag. Tyvärr är det inte alltid lätt att förverkliga drömmen.
Som tur är finns det bra hjälp att få. På BOEN har man bestämt sig för att göra det lättare och roligare för kunderna att hitta rätt stil och välja rätt golv.

Med Boen Virtual Floor Finder kan kunderna visualisera hur ett visst golv kommer att se ut i olika rumstyper, byta golv och variera olika alternativ tills de hittar det som passar perfekt i just deras hem.

Ett specialanpassningsverktyg är ett fantastiskt sätt att göra beslutsprocessen lättare och roligare för kunden. Alla kunder vill att det ska vara enkelt och roligt att handla, och de vill veta så mycket som möjligt i förväg för att kunna välja rätt. Därför väljer de också att handla av det företag som är bäst på att uppfylla de här behoven. Det många inte tänker på är att de här faktorerna också gör det lättare för leverantören. Boens verktyg skapar korrekta beställningar och spårar alla produktnummer, så att antalet felleveranser kan minimeras.

Verktyget gagnar helt enkelt alla parter.

Levent Pfitzner

Kontakta Levent Pfitzner för mer information

Free webinar about visual configuration

 

Why do you need visual configuration and what effect does it have?

We'll answer those questions - and many more at our free webinar, which we have a recording of.

 

Want to see it?

 

Sign up here