Menu
Du är här:

Så skapas en dröm ...

BoConcept

 

Produktbilder / Miljöbilder / ImageScripting

BoConcept är inte vilken möbelbutik som helst. De har jobbat med inredning i över 60 år och har en tydlig vision och värderingar som genomsyrar hela verksamheten. God kvalitet är centralt i allt som BoConcept gör. Deras produkter är håller hög kvalitet, tål vardagsanvändning och är prisvärda. Kvalitetsprodukter förtjänar att presenteras med samma kvalitetsnivå.

Kontakta oss

Skriv ett meddelande, så återkommer vi snarast möjligt

Tack, vi återkommer inom kort

En enda ritning blir 115 000 produkter

 

Om du erbjuder en produkt i många varianter är du förmodligen väl bekant med svårigheterna i att visualisera alla olika alternativ. För BoConcept är detta dock inget problem.

De har ett register med över 300 000 produktbilder där alla texturer framgår med högsta kvalitet. Ett exempel är deras soffa Osaka, som finns i en mängd olika varianter. BoConcept ger oss då en ritning av soffan som vi omvandlar och optimerar så att kunderna kan se samtliga 115 000 soffor med bästa möjliga bildkvalitet.

 

Så skapas en dröm ...

BoConcept gick över från att använda foton till CGI för de nya bilderna, och blev väldigt nöjda med resultatet. Den första bilden som du ser när du går in på deras webbplats är faktiskt datorgenererad. Den föreställer en fantastisk terrass i ett modernt townhouse.

I denna bilduppsättning, som BoConcept använder för sin katalog, hittar du också flera andra bilder från samma terrass och bilder från en fantastisk takterrass som verkligen sticker ut som en skön, grön oas mitt bland storstadens skyskrapor.

Bilderna är enormt realistiska och det är svårt att begripa att de här platserna inte finns på riktigt. Våra 3D-grafiker säger att mycket av deras jobb faktiskt handlar om att få bilden att se mindre perfekt ut. Med CGI kan vi nu skapa bilder som ser ut precis som vi vill ha dem, och de flesta tänker förmodligen att flagande färg, spruckna klinkerplattor och lite smuts i hörnen är sådant som inte hör hemma där. Men det är just sådana detaljer som får bilden att se verklig ut, så att vi verkligen kan förflyttas in i den. CGI handlar om att sälja en dröm – och drömmar säljer din produkt.

Levent Pfitzner

Kontakta Levent Pfitzner för mer information