Menu
Du är här:

Identitetsutveckling

AARSLEFF

3D-universum / Bilder / Webbplats / Film

Aarsleff är Danmarks ledande entreprenör inom allmän infrastruktur, och företaget leder projekt över hela världen.
Aarsleffs ständiga utmaning är att lyckas presentera företagets breda utbud av komplexa kompetenser på ett överskådligt sätt som fascinerar och engagerar potentiella kunder. Cadesign form hjälpte dem med den ideala lösningen: om företaget har en hel värld av kompetens, varför inte bygga en helt egen värld?

Med hjälp av 3D-visualisering skapade vi en unik, interaktiv plattform – Aarsleff World.
Genom att låta användaren bli en del av den värld som Aarsleff representerar kan företaget föra samman affärspartners, potentiella medarbetare och kunder som kan interagera på ett helt nytt, roligt och spännande sätt. Det här arbetssättet har många fördelar: det främjar kreativitet och initiativtagande samtidigt som det engagerar och sprider information.

Det här är den självklara utgångspunkten som kan varieras, utökas, göras om och återanvändas på alla tänkbara sätt. Ett självklart nästa steg är att ta det vidare till andra kommunikationsformer. Den tanken ledde till utvecklingen av Aarsleffs företagsfilm som utgår från Aarsleff World. Här presenteras kompetenser, nyckeltal och värderingar på ett visuellt fängslande och engagerande sätt.

Med en enda produkt kan Aarsleff skapa synergieffekter på flera plattformar, utveckla sitt visuella, kommunikativa och auditiva varumärke och berätta vilka de är och vad de kan göra – på rekordtid.

Cadesign form är fullservicepartner till Aarsleff.

Besök Aarsleff: www.aarsleff.com

Kontakta oss

Skriv ett meddelande, så återkommer vi snarast möjligt

Tack, vi återkommer inom kort