Menu

Konfigurering för Talgø

Alla valmöjligheter i ett enda säljverktyg

Hur ska kunderna kunna få grepp om alla oändliga möjligheter? Hur ska de beställa en skräddarsydd produkt och samtidigt slippa allt virrvarr av beräkningar och produktnummer? Hur kan de vara säkra på att produkterna verkligen fungerar i praktiken? Hur kan du som säljare undvika misstag och förfrågningar från missnöjda kunder?

Kontakta oss

Skriv ett meddelande, så återkommer vi snarast möjligt

Tack, vi återkommer inom kort

”Vi kan alla ge varandra en klapp på axeln efter en fantastisk process där vi, som jag upplever det, har samarbetat väldigt fint, har fokuserat på utvecklingsprocessen, och varit tydliga, ärliga och lösningsorienterade. Tillsammans har vi skapat en produkt vi alla kan vara stolta över!

Vi är imponerade av er kompetens, hur ni arbetar med projektledning och hur ni följer upp och säkerställer att projektet fortskrider som det ska.”

 


Heid Snekvik, Marknadsföringschef, Talgø

Det är invecklat – men inte för kunden

Talgøs PlusConcept bygger på en enkel princip: Alla dörrar, fönster, fönsterlister m.m., består av moduler med en bredd på 60 eller 120 cm, och en höjd på 220 cm. De kan installeras i byggnader med ett fast djup på 266 cm.

Talgøs kunder kan sedan, utifrån ett antal regler, kombinera ihop tusentals olika lösningar där bara fantasin (och utrymmet) sätter gränserna.

Principen omfattar självklart hantering av många invecklade beräkningar, produktnummer och omständigheter. Men eftersom all hantering sker inom systemet drabbas inte kunden av komplexiteten.

Talgø presenterar alla valmöjligheter i ett verktyg där kunderna kan se vad de bygger, och Talgø får en felfri beställningslista för en effektiv leverans. Alla parter tjänar på detta!

Talgø säljer inte bara fler produkter, utan får också fler och nöjdare kunder eftersom de får skräddarsydda lösningar, utan användning av plugin-program, i en spelliknande konfigurator för byggmoduler.

Prova själv

... och se en film om beställningsprocessen här