Menu

Vi hjälper dig att ta fram ditt bästa jag

För vissa är kanske inte styling den viktigaste delen av en produktion, när en ny produkt ska marknadsföras. En del kanske inte har mycket att säga om vilka färger som ska användas osv. Men styling går faktiskt mer på djupet än vad de flesta inser.


Det är ett sätt att rama in och märkesutveckla och ett kraftfullt verktyg både för att lyfta fram en produkt och för att locka en målgrupp.


Vi intervjuade vår stylist, Chase, för att fråga honom om hans arbete här på Cadesign form, och om vilken skillnad hans arbete betyder för våra kunder.

Chase började som ung tonåring som modell och lärde sig redan i unga år hur varumärken kommunicerar via visuella intryck. Senare tog han en examen i digital kommunikation, innan han rörde sig bort från frontlinjen till att jobba bakom kameran som fotograf i Kalifornien, sedan i Köpenhamn och vidare till fotosessioner runt om i världen. Slutligen tog han en examen i 3D-design för att förena sitt öga för design med kunskaper inom 3D, vilket är en unik kombination.


I dag tillbringar Chase sin tid åt att se till att våra kunder sänder rätt budskap genom sina bilder. Utöver att besöka designmässor och designstudior runt om i Europa och att titta igenom en trave med mode- och inredningsmagasin, delar Chase också med sig av dessa kunskaper till våra 3D-konstnärer, för att guida dem genom de senaste trenderna och se till att Cadesign form står väl rustat för framtida inredningsprojekt.


Dessutom väljer vissa kunder att samarbeta nära med Chase för att hitta en kreativ och visuell inriktning för sina bilder. Ett samarbete som detta säkerställer att bilderna ligger i linje med klientens varumärke och att deras varumärken genom sin styling presenteras som samtida och relevanta.


Slutligen kan styling av bilder även anta formen av konsulttjänster – vissa klienter har redan en stylist inom företaget som bestämmer hur bilderna ska framställas. I sådana fall kan Chase, med sina ingående kunskaper om 3D och om vad som fungerar bäst när man skapar datorgenererade bilder, fungera som konsult åt stylisten.

“Styling handlar inte bara om att välja mellan en röd och en grön kudde. Det är det centrala verktyget för att skapa en inramning, avsikten med ert varumärke och att bygga upp en relation mellan ert företag och era kunder. Det är ofta vår relation till ett varumärke vi köper, snarare än produkten som sådan.”

 

Chase Galliardo

Chase Galliardo

Kontakta Chase Galliardo för mer information