Menu

Kontakta oss

Skriv ett meddelande, så återkommer vi snarast möjligt

Tack, vi återkommer inom kort

Föreställ dig att allt är möjligt

 

I en värld där tekniken håller på att utvecklas måste vi börja dra nytta av allt fantastiskt den kan användas till. Tekniken har aldrig utvecklats så snabbt som den gör nu. Det skapar många spännande möjligheter för ett företag som vårt som arbetar med 3D-produktioner och animerade funktioner. Idag använder sig nästan alla filmproduktionsteam i Hollywood av 3D-modellering för att effektivisera produktionen, minska kostnaderna och skapa intressanta 3D-effekter – precis som vi!

I den verkliga världen skenar kostnaderna ofta iväg, med allt från val av platser till fotografer, material, arbetstimmar och all utrustning som måste installeras för att bygga, exponera och marknadsföra ett varumärke. Men faktum är att detta kan göras på ett mer effektivt och spännande sätt.


Låt oss ta ett kök, hus eller stora möbler som exempel. Där sätter ofta logistiken stopp för drömmen om att skapa den perfekta platsen. Med 3D-bilder, interaktiva funktioner eller videos är det däremot endast dina drömmar som begränsar verkligheten.


Föreställ dig din produkt med Hawaiis kustlinje eller Manhattan i bakgrunden utan att behöva tänka på logistik såsom flygkostnader och övriga transporter eller om solen skiner eller regnet öser ner utanför. Med teknikens och våra duktiga medarbetares hjälp är det bara att fundera ut vad som skulle kunna vara en snygg kuliss till dina produkter. Vi ser sedan till att skapa en perfekt synergi. Vi har fall där kunder önskat solnedgång från vardagsrumsfönstret, snölandskap från Skandinavien och till och med öknen i Dubai. Varje fall lyfter fram det budskap som respektive kund ville förmedla och vi hoppas att även du kan drömma dig bort genom att titta på bilderna.

Vanligtvis krävs det veckor av planering och produktion för att ta fram bilder och videos. Tiden till marknaden kan vara en lång och utdragen process med många inblandade personer och mycket som kan gå fel. Om snickaren och/eller fotografen blir sjuk eller inte kan närvara kommer processen garanterat inte vara lika snabb som du önskar. Dessutom kan förseningar i kommersialiseringen av en produkt i värsta fall leda till att hela affären blir avblåst. Inte minst om det är en produkt eller funktion där det gäller att utnyttja nyhetens behag innan den minskar i popularitet. För att säkerställa att era innovationer når kunderna så snabbt som möjligt och med bästa kvalitet kan därför 3D-bilder och/eller animationer vara det bästa alternativet för ditt företag. Vi vet att de vanligtvis utdragna processerna kan effektiviseras avsevärt. Digitaliseringen är här för att stanna och du vill inte vara den sista att hoppa på tåget!


Med 3D-modellering har du verkligen oändliga möjligheter och det är svårt att hitta motargument som biter! Teknik är framtiden. Tekniken är här och nu. Vi designar drömmar och gör det ouppnåeliga möjligt. Om du inte är övertygad ännu, låt då bilderna tala för sig själva.