Menu

Ny look – bättre tjänster

Vi finns här för att hjälpa dig.

... det är vad alla säger, men det är inte alla som kan leverera inom alla områden av visuell marknadsföring. Vi kan.
Att vi kan beror på att vi har all kompetens som krävs samt ett innovativt och nyskapande sinne. Det är sällan vi säljer färdiga produkter eftersom vi är en tillförlitlig visuell kommunikationspartner, och det är så alla våra kunder ser oss.

Kontakta oss

Skriv ett meddelande, så återkommer vi snarast möjligt

Tack, vi återkommer inom kort

Berättelsen om en stol ...?


CGI kan användas för alla typer av produkter. Oavsett hur din produkt ser ut – om det är en pump, en tegelsten, en spis, en möbel, ett kök eller en stol – kan vi skapa en helt ny visuell värld för den. För att visa på alla möjligheter som CGI innebär har vi skapat en berättelse om en stol. Du hittar den här nedan - vi lovar att det är värt det!

 

Go visual!

Till din tjänst ...

Vi har förenklat våra tjänster för att skapa en bättre översikt och förhoppningsvis inspirera dig att marknadsföra på nya sätt. I vår tjänsteöversikt ser du våra huvudkategorier av tjänster. Du kan vara helt trygg i förvissningen om att vi har all nödvändig kompetens inom visuell kommunikation, så oavsett vad du behöver kan vi hjälpa dig att förverkliga dina drömmar.

 

Gå till tjänsteöversikten

Först med det senaste ...

Vi kommer även att vara tillgängliga på fler plattformar för att guida dig genom marknadsföringsdjungeln med goda råd och inspirerande bilder. Så – var hittar du allt? Följ oss på LinkedIn för de senaste trenderna och nyheterna. På Instagram får du inspiration och imponerande visuellt material. På Pinterest finns taggade produkter, segmenterade bildtavlor och varumärkesprofilering för flera företag. På Facebook berättar vi mer om våra arbetsprocesser, våra teamprojekt och en del roliga fakta. På Vimeo hittar du alla våra filmaktiviteter och bakom kulisserna-material. Sist men inte minst får du stiltrender, tekniktrender och marknadsföringsguider genom att läsa våra nyhetsbrev.

Och just det ja ... vi har skapat en ny företagsfilm. Vi är rätt stolta över vår egen företagsfilm, om vi får säga det själva. Varför? För att den gör det den ska, fast på ett helt nytt sätt – den tar oss framåt, bort från stereotyperna, och in i företagsfilmens framtid.

Här kan du titta på den …

Levent Pfitzner

Kontakta Levent Pfitzner för mer information