Menu

Kontakta oss

Skriv ett meddelande, så återkommer vi snarast möjligt

Tack, vi återkommer inom kort

 

Skapa julinspirerade bilder

 

Nyligen publicerade vi en artikel om hur man skapar en CGI-stillbild. Nu när julhelgen närmar sig tänkte vi att det skulle vara intressant att visa hur samma bild på ett enkelt sätt kan användas för säsongsinspirerade ändamål.

Ta till exempel denna bild som vi skapade för Rais för några år sedan:

 

 

Bilden visar ett stilrent skandinaviskt vardagsrum där Rais produkter står i centrum. Men hur gör vi om bilden är så bra att vi vill använda den igen – fast med lite juldekorationer denna gång?

Inga problem! Som vi beskrev i vår föregående artikel skapar vi en CGI-stillbild genom att följa sju huvudsteg. När vi är klara med bildmiljön och det bara behövs mindre ändringar går vi tillbaka till valfritt steg i processen och upprepar endast de återstående stegen. Som du kan se nedan är vardagsrummet exakt detsamma – det som skiljer sig åt är dekorationen och att det är lite mörkare utomhus.

 

 


Eftersom vi inte behöver upprepa alla sju stegen när vi ändrar en miljö är CGI mycket praktiskt för säsongsbetonade ändamål, oavsett om det gäller jul, påsk, Halloween eller sommarsemestern. Försök att dra nytta av denna flexibilitet och möt dina kunder där de befinner sig. Så här års uppskattar vi julinspirerade bilder som för tankarna till familjemiddagar och mysiga stunder i hemmet. Dra därför fördel av detta och skapa en personanpassad julhälsning med dina produktbilder som utgångspunkt. Trevlig julhelg!