Menu

Hela ditt produktsortiment i 360-gradersvisning

WebGL är en förkortning för Web Graphic Library och gör det möjligt för dig att rendera grafik av hög kvalitet i webbläsaren.


Det innebär att du i stället för att behöva använda dyr serverkraft eller ladda ned specialiserade program eller plugin-program som renderar bilderna åt dig kan göra det direkt i webbläsaren.


Detta är särskilt användbart för den som vill visa sin produkt på ett interaktivt sätt så att hela produkten kan inspekteras i 360 grader, och inte bara på en handfull bilder.

Snurra på den ...

 

Ta Micro Matic som exempel. De använder WebGL i sin konfigurator för att göra det möjligt för kunden att själv bygga och ändra på produktkonfigurationer och se dem från alla vinklar direkt efter att ha genomfört en ändring. Och detta bara genom att besöka webbplatsen – inga nedladdningar eller andra krångliga förhandsåtgärder behövs.


Utan kraften hos WebGL vore detta en enormt krävande uppgift för en molnbaserad server. Tack vare WebGL kan du spara in enorma summor genom att slippa betala för dyr molnbaserad serverrenderingskraft och samtidigt utföra konfigurationsuppgifter som annars vore helt omöjliga.


Ta en titt

 

Ta en titt på våra projekt för Talgø och Micro Matic, där vi har använt oss av WebGL på ett framgångsrikt sätt.

 

 

 

Kolla in våra specialanpassningslösningar

Levent Pfitzner

Kontakta Levent Pfitzner för mer information