Menu

ALLT inom försäljning av bostadsprojekt

Sälja bostadshus och varumärkesprofilera bostadsområden

Försäljning av bostadsprojekt är en nischmarknad i den bemärkelse att behoven inom detta område är unika. För att sälja ett projekt som ännu inte har byggts krävs innovativ marknadsföring. Bostadsköpare behöver verkligen övertygas för att investera en så stor summa pengar i ett projekt som de ännu inte kan se. Dessutom spelar det en avgörande roll om försäljningen av bostadsprojektet varumärkesprofileras och marknadsförs på ett uppriktigt och imponerande sätt, eftersom kunden köper sig ett hem, inte bara en lägenhet eller en byggnad.

Kontakta oss

Skriv ett meddelande, så återkommer vi snarast möjligt

Tack, vi återkommer inom kort

Inget oväsen – allt inkluderat

Marknadsföring för försäljning av bostadsprojekt omfattar kommunikationsstrategi, identitet, webbplats, broschyr, visualiseringar, annonsering på sociala medier, film och reklam. Vi säger inte att du nödvändigtvis behöver allt detta – men vi kan skapa det. Det är därför som vårt märke Dimension Design har inriktats på denna specifika marknad. Dimension Design har varit och är fortfarande marknadsledande och har sedan vi förvärvade dem i 2017, haft ett tätt samarbete med dem.

Att sälja en dröm

En perfekt fotorealistisk bild gör bara halva försäljningsjobbet – resten beror på atmosfären, en målgruppsinriktad styling, en härlig utsikt från terrassen med leende människor som dricker ett glas vin ... Det kunder köper är med andra ord drömmen om ett nytt och bättre liv.

Gå till Dimenion Design-webbplatsen