Menu

Nyheter

Kontakta oss

Skriv ett meddelande, så återkommer vi snarast möjligt

Tack, vi återkommer inom kort

Vi hjälper dig att ta fram ditt bästa jag

Styling är ett sätt att rama in och märkesutveckla och ett kraftfullt verktyg både för att lyfta fram en produkt och för att locka en målgrupp.

Vi intervjuade vår stylist, Chase, för att fråga honom om hans arbete här på Cadesign form, och om vilken skillnad hans arbete betyder för våra kunder.

Bygg och anläggning digitaliseras!

Efter hundratals år då grossisten spelade en viktig roll i bygg- och anläggningsbranschen, står i dag tillverkaren i mer direkt kontakt med dem som jobbar inom branschen.

Memphis återuppväckt

I denna bloggpost fokuserar vår stylist på Memphis-rörelsen – en rörelse som dominerade det tidiga åttiotalet och som nu har funnit en väg tillbaka för att påverka mode, inredning och hur vi tänker.

VR + eye tracking är ett äktenskap som har ingåtts i teknikhimlen!

Det senaste headsetet HTC Vive Pro inkluderar eye tracking. Och vi är väldigt exalterade över detta!

Teknik som ger effekt – WebGL

Ny teknik innebär nya möjligheter. WebGL eller Web Graphics Library erbjuder nya sätt för dig att interagera med din produkt – och mer interaktion är lika med ökad försäljning

En stjärna är född

Vad får man om man kombinerar din utmärkta produkt med ett intuitivt och roligt presentationsverktyg? Jo, en tv-stjärna ...

Skapa julinspirerade bilder

Ge dina favoritproduktbilder ett julinspirerat utseende

Så här skapar vi CGI-stillbilder

Har du någonsin undrat över hur vi skapar våra CGI-stillbilder? Så här går det till

Träng igenom bruset och bli sedd

Sociala medier = information overload!

Det du behöver skapar vi

Det fanns ett behov av VR-upplevelser som styrs av dig, försäljaren, från praktiskt taget alla affärsområden därute. Eftersom en sådan teknik inte fanns tillgänglig på marknaden, bestämde vi oss för att uppfinna den.

ALLT inom försäljning av bostadsprojekt

Vårt marknadsledande varumärke Dimension Design är helt inriktat på att främja och förändra marknaden inom försäljning av bostadsprojekt. En inriktning som ger resultat för bostadsprojektets kunder.

Ny look – bättre tjänster

Välkommen till nya och uppgraderade Cadesign form. Vi har ändrat vår logotyp och vår logotypfärg och skapat en ny webbplats, men viktigast av allt är att vi har uppgraderat våra tjänster för att tillgodose behoven för alla kundresor.

Konfigurering för Talgø

Talgø levererar skräddarsydda trädgårdsrum och pergolor. Utmaningen i detta utmärkta koncept är följande: Hur kan vi visa ALLA produktkombinationer för kunderna utan att de blir överväldigade?

Vi har lösningen