Menu

Nyheter

Kontakta oss

Skriv ett meddelande, så återkommer vi snarast möjligt

Tack, vi återkommer inom kort

Ouppnåeliga omgivningar

I en värld där tekniken håller på att utvecklas måste vi börja dra nytta av allt fantastiskt den kan användas till. Tekniken har aldrig utvecklats så snabbt som den gör nu. Det skapar många spännande möjligheter för ett företag som vårt som arbetar med 3D-produktioner och animerade funktioner.

Inred ditt hem med hjälp av 3D-bilder

Med 3D-illustrationer kan du enkelt föreställa dig hur ett rum kommer att se ut. Här kan du se hur Mateusz inredde sin lägenhet digitalt innan han gjorde det fysiskt.

Min första vecka som praktikant

Världen för visuell kommunikation kan vara ganska komplicerad. Vår nya praktikant på marknadsavdelningen, Mie, finns på plats på kontoret i Århus sedan förra veckan och delar med sig av sin upplevelser.

6 tydliga trender från Formland-mässan AW19/20

Förra månaden besökte vi återigen Formland-mässan för att snappa upp trender inför kommande höstsäsong. Följ med på vår trendspaning ...

Färgtrender AW19/20

Med en ny säsong följer även nya spännande trendfärger. Här är färgerna som enligt vår stylist troligtvis blir trendsättande under höstsäsongen.

Vi hjälper dig att ta fram ditt bästa jag

Styling är ett sätt att rama in och märkesutveckla och ett kraftfullt verktyg både för att lyfta fram en produkt och för att locka en målgrupp.

Vi intervjuade vår stylist, Chase, för att fråga honom om hans arbete här på Cadesign form, och om vilken skillnad hans arbete betyder för våra kunder.

Bygg och anläggning digitaliseras!

Efter hundratals år då grossisten spelade en viktig roll i bygg- och anläggningsbranschen, står i dag tillverkaren i mer direkt kontakt med dem som jobbar inom branschen.

Memphis återuppväckt

I denna bloggpost fokuserar vår stylist på Memphis-rörelsen – en rörelse som dominerade det tidiga åttiotalet och som nu har funnit en väg tillbaka för att påverka mode, inredning och hur vi tänker.

Klara, färdiga, gå!

Din produkt, tjänst eller konsultservice kanske är banbrytande men kommer bara att lyckas om människor vet att den finns och att den används. Se därför till att planera lanseringen med samma engagemang och entusiasm som du visade under utvecklingsfasen.

VR + eye tracking är ett äktenskap som har ingåtts i teknikhimlen!

Det senaste headsetet HTC Vive Pro inkluderar eye tracking. Och vi är väldigt exalterade över detta!

Teknik som ger effekt – WebGL

Ny teknik innebär nya möjligheter. WebGL eller Web Graphics Library erbjuder nya sätt för dig att interagera med din produkt – och mer interaktion är lika med ökad försäljning

Klarar er webbsida testet?

Er webbsida spelar en viktig roll när det gäller affärsavslut. Gör er webbsida jobbet?

En stjärna är född

Vad får man om man kombinerar din utmärkta produkt med ett intuitivt och roligt presentationsverktyg? Jo, en tv-stjärna ...

Skapa julinspirerade bilder

Ge dina favoritproduktbilder ett julinspirerat utseende

Så här skapar vi CGI-stillbilder

Har du någonsin undrat över hur vi skapar våra CGI-stillbilder? Så här går det till

Träng igenom bruset och bli sedd

Sociala medier = information overload!

Det du behöver skapar vi

Det fanns ett behov av VR-upplevelser som styrs av dig, försäljaren, från praktiskt taget alla affärsområden därute. Eftersom en sådan teknik inte fanns tillgänglig på marknaden, bestämde vi oss för att uppfinna den.

ALLT inom försäljning av bostadsprojekt

Vårt marknadsledande varumärke Dimension Design är helt inriktat på att främja och förändra marknaden inom försäljning av bostadsprojekt. En inriktning som ger resultat för bostadsprojektets kunder.

Ny look – bättre tjänster

Välkommen till nya och uppgraderade Cadesign form. Vi har ändrat vår logotyp och vår logotypfärg och skapat en ny webbplats, men viktigast av allt är att vi har uppgraderat våra tjänster för att tillgodose behoven för alla kundresor.

Konfigurering för Talgø

Talgø levererar skräddarsydda trädgårdsrum och pergolor. Utmaningen i detta utmärkta koncept är följande: Hur kan vi visa ALLA produktkombinationer för kunderna utan att de blir överväldigade?

Vi har lösningen